Higiéne a közétkeztetésben (részlet)

Egészségügyi minimum tanfolyam anyaga

szöveg

E könyv írásakor arra törekedtem, hogy a közétkeztetés területén foglalkoztatott dolgozó valóban a legszükségesebb ismeretanyagot kapja kézhez, egy olyan minimumot, amely alapot ad egészségügyi szemléletének kialakulásához.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy papír alapú könyv
tárgy egészségügy
célközönség általános
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Dr. László Nándor
kiadó Medicina Könyvkiadó
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Szendrő
dátum 2015-03-13
létrehozás dátuma 1967-01-01
Jellemzők
hordozó papír
méret 11,7 MB
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
leltári szám/regisztrációs szám L32/22602