A kémia újabb eredményei 1972.-11. (részlet)

szöveg

A könyvsorozatnak ez a kötete három élelmiszer kémiai jellegű munkát tartalmaz.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy papír alapú könyv
tárgy élelmiszer kémia
tartalomjegyzék
Holló János, László Elemér: A keményítő bioszintézisének és enzimes degradációjának kémiai folyamatai
Lásztity Rodomir: A sikér kémiai szerkezete és reológiai sajátságai közötti összefüggések
Spanyár Pál: Az élelmiszerekben előforduló íz-és illatanyagok kémiája
teljes tartalomjegyzék
célközönség általános
Személyek, testületek
kiadó Akadémiai Kiadó
közreműködő Szerkeszti: Csákvári Béla
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Szendrő
létrehozás dátuma 1972-01-01
Jellemzők
hordozó papír
méret 81,1 MB
méret 198. oldal
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
leltári szám/regisztrációs szám 4690