Gyógyító ételek szakácskönyve (részlet)

Húsok, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek és olajok jótékony hatásai

szöveg

A helyesen megválasztott étrendünkkel nemcsak életünk minőségét javíthatjuk, hanem különböző betegségek megelőzésében, gyógyításában is döntő szerepet játszhatnak elfogyasztott ételeink.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy papír alapú könyv
tárgy szakácskönyv
tartalomjegyzék
Gyógyító ételek, fűszerek, növények
nyers táplálkozás (FONTOS!)
Könnyű ételek
Cukorbetegeknek
Gyomor- és bélpanaszokra
Egészségmegőrző receptek
keringési problémákra
Lisztérzékenység ételei
Májbetegeknek
Székrekedés esetén
Roborálás (HÍZLALÁS)
Egyéb különlegességek
Egyéb hasznos ételek
Vegyes ételek
A fűszerek
Fűszerolajokról
Gyógyító növények
teljes tartalomjegyzék
célközönség általános
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Bártfai Laci bácsi
kiadó Vagabund Kiadó
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Kaposvár
térbeli vonatkozás Kaposvár
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Szendrő
időbeli vonatkozás 2010
Jellemzők
hordozó papír
méret 66 MB
méret 194 oldal
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
azonosító ISBN 978 963 290 032 2