A kémia újabb eredményei 1972.-11. (részlet)
szöveg
A könyvsorozatnak ez a kötete három élelmiszer kémiai jellegű munkát tartalmaz.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | papír alapú könyv |
tárgy | élelmiszer kémia |
tartalomjegyzék | Holló János, László Elemér: A keményítő bioszintézisének és enzimes degradációjának kémiai folyamatai teljes tartalomjegyzékLásztity Rodomir: A sikér kémiai szerkezete és reológiai sajátságai közötti összefüggések Spanyár Pál: Az élelmiszerekben előforduló íz-és illatanyagok kémiája |
célközönség | általános |
Személyek, testületek | |
kiadó | Akadémiai Kiadó |
közreműködő | Szerkeszti: Csákvári Béla |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Budapest |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Szendrő |
létrehozás dátuma | 1972-01-01 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 81,1 MB |
méret | 198. oldal |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Magánszemély |
hozzáférési jogok | Ingyenes hozzáférés |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
leltári szám/regisztrációs szám | 4690 |