Szakácsegyesületek Világszövetségének XIV. kongresszusa, Budapest, 1970

kép
minősített tartalom

Az 1966-ban alakult Magyar Szakács és Cukrász Szövetség 1970-ben rendezte meg Budapesten, a XIV. Szakácskongresszust (Szakácsegyesületek Világszövetségének XIV. kongresszusa). A fotón, a Hotel Duna Intercontinental-ban megtartott ülésszakok egyikének jelenete látható. Balról jobbra a következő személyek láthatóak: Venesz József, Dr. Sághy Vilmos (belkereskedelmi miniszterhelyettes), F. Zimmer, Ernst Faseth (elnök), H. Misah. Az asztalon Fonyódi Ásványvíz áll készen, a felszólalók szomjának oltására.

The Association of Hungarian Chefs and Confectioners, founded in 1966, organized the XIVth Chef's Congress (XIV Congress of the World Federation of Chefs' Associations). A scene from one of the sessions held at Hotel Duna Intercontinental. On the table, Fonyód Mineral Water is ready for the speakers.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
nyelv angol
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy vendéglátás-történet
tárgy szakmatörténet
tárgy szállodatörténet
tárgy sajtótájékoztató
tárgy kongresszus
tárgy szakács
tárgy Hotel Duna Intercontinental
tárgy vendéglátóipar
tárgy MKVM
tárgy Fédération Mondiale des Sociétés de Cuisiniers (FMC)
tárgy World Association of Chefs' Societies (WACS)
tárgy Ernst Faseth (1917-2008) mesterszakács, WACS elnök, Osztrák Szakács Szövetség elnöke
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Budapest, V. kerület, Apáczai Csere János utca 12-14.
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Budapest
időbeli vonatkozás 1970
Jellemzők
hordozó papír
méret 9 x 12 cm
kép színe fekete-fehér
formátum jpeg
Jogi információk
jogtulajdonos MKVM
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás MKVM
leltári szám/regisztrációs szám VF_2004_4_1
leltári szám/regisztrációs szám VIP_10-11_Szakmatörténet_Ipartestület