Zöldségtermesztés (részlet)

szöveg
Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy papír alapú könyv
tárgy növénytermesztés
tárgy zöldségtermesztés
tartalomjegyzék
A zöldségtermesztés fogalma és fontossága
A kert legfőbb kellékei
A kert létesítése
Talajnemek
Kerti munkák és eszközök
Trágyázás és trágyanemek
Az öntözés és módjai
A szaporítás módja
Melegágyak
A növények ültetése
A zöldségeskert berendezése
A talaj kihasználása
A zöldségfélék felosztása
A zöldségfélék felszedése és eltartása
A zöldségmagvak termesztése
A zöldségfélék károsodásai, betegségei és ellenségei
teljes tartalomjegyzék
célközönség általános
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Czapáry Bertalan
kiadó Országos Magyar Gazdasági Egyesület Könyvkiadóvállalata
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Szendrő
létrehozás dátuma 1913-01-01
Jellemzők
hordozó papír
méret 41,6 MB
méret 166 oldal
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár