Mi ketten

szöveg

Miért hogyan kéne állnunk? :DD Egyébként ülök nem állok:D Mire számítottál ha ilyeneket írsz: hirtelen előbukkan egy mesebeli srác és elrabolja a szíved, már nem tekintesz férfinak?:O akkor nőnek vagy mi? :O Mást akarsz elküldeni a fülbevalódért csak hogy ne kelljen találkoznod velem? Már az se számít h beszélünk-e vagy sem? Előző nap meg még talizni akartál és összebújni sőt azelőtt is csupa jókat írtál, itt valami nem stimmel.. Nem értem mi történt veled, ne haragudj de most megrendült a bizalmam, persze amúgy hülye voltam nincs jogom mindenért téged okolni nem kellett volna erőltetni a dolgokat szakítás után, csak úgy felbátorodtam annyi pozitív visszajelzést adtál hogy úgy éreztem kár lenne feladni újra célegyenesben vagyok :)) de hát a csetelés ennyire csalóka tud lenni nem látom közben az arcod. Viszont most már tudom hogy nem lesz semmi több, elfogadom. Azért ne legyünk haragban és pusztítsuk egymást az egyikünknek sem tesz jót, én szeretetre, vidámságra boldogságra, törődésre vágyom mint ahogy te is, nekünk különösen nincs szükségünk erre, inkább erősítsük egymást minthogy lehúzzuk, te mit gondolsz? :))

Former "red soldier" Jenő Nagy remembers his experiences in the SU in 1918 in a report film recorded at his home in Budapest. Text of censorship.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy katonaság
tárgy őrség
tárgy visszaemlékezés
tárgy őrség
tárgy cenzúraszöveg
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Kovács Ilona, vágó, Pintér György, operatőr, Winkler Júlia, gyártásvezető, Szemes Marianne, rendező, író
kiadó MAFILM NTOS
közreműködő Nagy Jenő, volt vöröskatona, riportalany
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Magyarország
térbeli vonatkozás Moszkva, Kreml - Troiczki kapu (visszaemlékezésben)
térbeli vonatkozás Budapest (riporthelyszín)
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Budapest
létrehozás dátuma 1970-01-01
időbeli vonatkozás 1970
Jellemzők
hordozó papír
méret 3 p.
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Ismeretlen
hozzáférési jogok Fizetős hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum