Hogyan főzzünk egészségesen? – Táplálkozástudományi előadások és főzőkör

szöveg
minősített tartalom

Aprónyomtatvány, röplap

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Kulturális, vallási rendezvény
tárgy Adventizmus, kereszténység
tárgy Táplálkozástudomány
tárgy Előadás-sorozat és főzőkör
tárgy Programajánló
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Hetednapi Adventista Egyház (Kecskemét)
közreműködő Nagy Zsuzsanna táplálkozástudományi szakember
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Kecskemét
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Kecskemét
időbeli vonatkozás 2003. február–június
Jellemzők
hordozó papír
méret 210x149 mm
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár
azonosító 2003/214/34