Medgyessy Kör 2013

szöveg

A Medgyessy Kör szabad iskola, ahol az érdeklődők rajzolni és festeni tanulhatnak meg. Hagyományos módon, legalábbis a szónak abban az értelmében, hogy itt klasszikus technikákkal ismerkedhetnek meg a kör tagjai. Fontosnak tartom a tehetséget és a tehetséggondozást, erre különösen nagy hangsúlyt szeretnék fektetni. Elsőre nem is hangzik olyan kiugró dolognak, de szerintem nem elhanyagolható már maga az a tény sem, hogy a Medgyessy Kör szakmai helyszínt is biztosít a jelentkezőknek, ahol klasszikus művészeti segédeszközök állnak rendelkezésükre. Gipszfejek és beállított csendéletek alapján lehet rajzolni, festeni, de van élő modell is, ami szintén fontos, amikor szeretné valaki a hiteles ábrázolás technikáit elsajátítani.

The Circle Medgyessy free school, where visitors can learn to draw and paint. Traditional way, at least in the sense of the word, in that classical techniques can get to know the members of the circle. It is important to talent and talent management, I would like to put on this particular focus. At first it may sound not so salient thing, but I think you have a non-negligible by the fact that the circle Medgyessy professional site also provides candidates with classic art tools at their disposal. Based on the set gypsum heads and still lifes can draw and paint, but there are also live model, which is also important when you want someone to learn the authentic representation techniques.

Cím(ek), nyelv
kapcsolat http://www.dehir.hu/kultura/munkacsy-utan-medgyessy-a-kor-kozepen-all-potyok-tamas/2013/11/11/
kapcsolat http://www.port.hu/a_medgyessy_ferenc_kepzomuveszeti_kor_es_szabadiskola_alkotoinak_kiallitasa/pls/w/event.event_page?i_event_id=2361034&i_event_area_id=24
kapcsolat www.haon.hu/tag/medgyessy-ferenc-kepzomuveszeti-kor-es-szabadiskola‎
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Medgyessy Kör
felhasználói címke Medgyessy Kör, Debreceni Művelődési Központ, Újkerti Közösségi Ház, Potyók Tamás
célközönség általános
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Debreceni Művelődési Központ
közreműködő Potyók Tamás, Újkerti Közösségi Ház
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Debrecen
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Debrecen
dátum 2013-09-02
létrehozás dátuma 2013-09-02
hivatalos kibocsátás 2014-02-25
időbeli vonatkozás 2013.09.02
Jellemzők
hordozó egyéb digitális tárolóeszköz
Jogi információk
jogtulajdonos Debreceni Művelődési Központ
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Debreceni Művelődési Központ