Kémiai technológia IV. (részlet)
Eötvös Lóránd Tudományegyetem
Természettudományi kar
szöveg
"(Bevezetés az ipari mikrobiológiába)".
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | Kémia |
tárgy | Ipari mikrobiológiai |
tárgy | Fermentáció |
tárgy | Tartósítás |
tartalomjegyzék | Az ipari mikrobiológiai eljárások alapjai teljes tartalomjegyzékMikroorganizmusok üzemi tömegtenyésztése Fermentációs eljárások mikroorganizmusok anyagcseréje során keletkező termékek előállítására Élelmiszerek tartósítása |
célközönség | általános |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Dr. Zsadon Béla |
kiadó | Tankönyvkiadó |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Budapest |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Szendrő |
létrehozás dátuma | 1966-01-01 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 40,6 MB |
méret | 98 oldal |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Magánszemély |
hozzáférési jogok | Ingyenes hozzáférés |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
azonosító | R.szám:J 3-448 |
leltári szám/regisztrációs szám | 2307/1967/K/29 |