Kémiai technológia IV. (részlet)

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

Természettudományi kar

szöveg

"(Bevezetés az ipari mikrobiológiába)".

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Kémia
tárgy Ipari mikrobiológiai
tárgy Fermentáció
tárgy Tartósítás
tartalomjegyzék
Az ipari mikrobiológiai eljárások alapjai
Mikroorganizmusok üzemi tömegtenyésztése
Fermentációs eljárások mikroorganizmusok anyagcseréje során keletkező termékek előállítására
Élelmiszerek tartósítása
teljes tartalomjegyzék
célközönség általános
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Dr. Zsadon Béla
kiadó Tankönyvkiadó
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Szendrő
létrehozás dátuma 1966-01-01
Jellemzők
hordozó papír
méret 40,6 MB
méret 98 oldal
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
azonosító R.szám:J 3-448
leltári szám/regisztrációs szám 2307/1967/K/29