A tejben előforduló fehérvérsejtek, valamint azok biológiai és kórtani jelentősége
állatorvosdoktori értekezés kivonata
szöveg
minősített tartalom
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | kisnyomtatvány |
tárgy | fehérvérsejtek |
tárgy | tej |
tárgy | állatorvostudomány |
tárgy | állatorvosi főiskola |
tárgy | doktori disszertáció |
tárgy | kivonat |
tárgy | mikrobiológia |
tárgy | 1920-as évek |
tárgy | magyar |
tárgy | Budapest |
célközönség | kutatók, szakemberek |
célközönség | felsőoktatási anyag |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Wirth Károly |
kiadó | Magyar Királyi Állatorvosi Főiskola |
közreműködő | Magyar Királyi Állatorvosi Főiskola (Budapest) (közread.), Fettick Ottó (közrem.) |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Budapest |
létrehozás dátuma | 1929-01-01 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 24 cm |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár |
hozzáférési jogok | Ingyenes hozzáférés |
hozzáférési jogok | Ingyenesen letölthető |
Forrás, azonosítók | |
forrás | ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár |
leltári szám/regisztrációs szám | KNY_20_01336 |