Lektori vélemény Kerecsényi Edit és Kapitány Orsolya: Kéregből, fatörzsből, vesszőből, szalmából és más növényi nyersanyagokból készített tárgyak a hagyományos paraszti gazdaságokban c. tanulmányról.

szöveg
minősített tartalom

Lektori vélemény Kerecsényi Edit és Kapitány Orsolya: Kéregből, fatörzsből, vesszőből, szalmából és más növényi nyersanyagokból készített tárgyak a hagyományos paraszti gazdaságokban c. tanulmányról. A Rippl-Rónai Múzeum Néprajzi Adattárának anyaga. Mindazok az írott és nyomtatott dokumentumok tartoznak a gyűjteménybe, amelyek a kaposvári Rippl-Rónai Múzeum hivatali és tudományos-ismeretterjesztő munkája során keletkeztek. Elsősorban tudománytörténeti forrásként használható anyagokat tartalmaz adattárunk. Néprajzi gyűjtések, települések kéziratos monográfiái, honismereti pályamunkák mellett sajtóban megjelent cikkek és a múzeum Néprajzi Szakágának működésével, kiállításaival kapcsolatos anyagok is megtalálhatóak itt.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Lektori vélemény Kerecsényi Edit és Kapitány Orsolya: Kéregből, fatörzsből, vesszőből, szalmából és más növényi nyersanyagokból készített tárgyak a hagyományos paraszti gazdaságokban c. tanulmányról., kutatás, gyűjtés
felhasználói címke Néprajz
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Budapest
időbeli vonatkozás 1999.
Jellemzők
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
forrás Néprajzi gyűjtemény
forrás Néprajzi adattár
leltári szám/regisztrációs szám RRM_NA_2267