Folyóirat
szöveg
Élet és Tudomány - A társadalom- és természettudományi ismeretterjesztő társulat hetilapja. 12. évfolyam 46. szám. A juhhús elkészítése és fogyasztása - Hajdúböszörményi példa - Schandl József cikke + Melléklet: A Tudomány Világa)
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | cikk |
tárgy | hetilap |
tárgy | ismeretterjesztő |
célközönség | általános |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
térbeli vonatkozás | Budapest |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Hajdúböszörmény |
időbeli vonatkozás | 1957. nov. 17. |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Hajdúsági Múzeum |
hozzáférési jogok | Kutatási engedéllyel hozzáférhető |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Hajdúsági Múzeum Helytörténeti Adattár |
leltári szám/regisztrációs szám | 01928. |