Folyóirat

szöveg

Élet és Tudomány - A társadalom- és természettudományi ismeretterjesztő társulat hetilapja. 12. évfolyam 46. szám. A juhhús elkészítése és fogyasztása - Hajdúböszörményi példa - Schandl József cikke + Melléklet: A Tudomány Világa)

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy cikk
tárgy hetilap
tárgy ismeretterjesztő
célközönség általános
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Hajdúböszörmény
időbeli vonatkozás 1957. nov. 17.
Jellemzők
hordozó papír
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Hajdúsági Múzeum
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás Hajdúsági Múzeum Helytörténeti Adattár
leltári szám/regisztrációs szám 01928.