A juhtej feldolgozása Békés megyében.
szöveg
Pásztorkodás, juhászat, juhtartás, tejfeldolgozás, tejtermékek, oltó, fejés, sajt, túró, brindza, gomolya. Szemináriumi dolgozat.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | A juhtej feldolgozása Békés megyében. |
célközönség | kutatók, szakemberek |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Törő László |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
térbeli vonatkozás | Békés megye, Magyarország |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Miskolc |
időbeli vonatkozás | - |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
formátum | jpeg |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Herman Ottó Múzeum |
hozzáférési jogok | Kutatási engedéllyel hozzáférhető |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár |
leltári szám/regisztrációs szám | HOM_NA_4093 |