Higiéne a közétkeztetésben (részlet)
Egészségügyi minimum tanfolyam anyaga
szöveg
E könyv írásakor arra törekedtem, hogy a közétkeztetés területén foglalkoztatott dolgozó valóban a legszükségesebb ismeretanyagot kapja kézhez, egy olyan minimumot, amely alapot ad egészségügyi szemléletének kialakulásához.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | papír alapú könyv |
tárgy | egészségügy |
célközönség | általános |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Dr. László Nándor |
kiadó | Medicina Könyvkiadó |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Budapest |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Szendrő |
dátum | 2015-03-13 |
létrehozás dátuma | 1967-01-01 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 11,7 MB |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Magánszemély |
hozzáférési jogok | Ingyenes hozzáférés |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
leltári szám/regisztrációs szám | L32/22602 |