Fácán Carême-módon
kép
minősített tartalom
Fácán Carême-módon.
Cold dishes - Pheasant in Carême style. Marie Antoine (Antonin) Carême, Paris, 8 June 1784 – Paris, 12 January 1833) was a French chef and an early practitioner and exponent of the elaborate style of cooking known as grande cuisine, the "high art" of French cooking: a grandiose style of cookery favored by both international royalties and by the nouveau riche ("newly rich") of Paris. Carême is often considered one of the first internationally renowned celebrity chefs.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
nyelv | angol |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | MKVM |
tárgy | Fácán Carême-módon |
tárgy | Hidegkonyha |
tárgy | Ételek |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
térbeli vonatkozás | Budapest |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Budapest |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 8 x 12 cm |
kép színe | fekete-fehér |
formátum | jpeg |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | MKVM |
hozzáférési jogok | Kutatási engedéllyel hozzáférhető |
Forrás, azonosítók | |
forrás | MKVM |
leltári szám/regisztrációs szám | VF_66_372 |
leltári szám/regisztrációs szám | VIP_23_Hidegkonyhai készítmények_Versenyek |