Fácán Carême-módon

kép
minősített tartalom

Fácán Carême-módon.

Cold dishes - Pheasant in Carême style. Marie Antoine (Antonin) Carême, Paris, 8 June 1784 – Paris, 12 January 1833) was a French chef and an early practitioner and exponent of the elaborate style of cooking known as grande cuisine, the "high art" of French cooking: a grandiose style of cookery favored by both international royalties and by the nouveau riche ("newly rich") of Paris. Carême is often considered one of the first internationally renowned celebrity chefs.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
nyelv angol
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy MKVM
tárgy Fácán Carême-módon
tárgy Hidegkonyha
tárgy Ételek
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Budapest
Jellemzők
hordozó papír
méret 8 x 12 cm
kép színe fekete-fehér
formátum jpeg
Jogi információk
jogtulajdonos MKVM
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás MKVM
leltári szám/regisztrációs szám VF_66_372
leltári szám/regisztrációs szám VIP_23_Hidegkonyhai készítmények_Versenyek