Die Nahrungs- und Genussmittelkunde, historisch, naturwissenschaftlich und hygieinisch begründet 1860
Allgemeine Nahrungs- und Genussmittelkunde 1. Bd.
szöveg
A feltöltött PDF tartalma:borítók,gerinc,címlap,bélyegzővel ellátott oldalak, tartalomjegyzék.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | német |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | régi könyv |
célközönség | kutatók, szakemberek |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Reich, Eduard |
kiadó | Vandenhoek & Ruprecht |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Göttingen |
térbeli vonatkozás | Göttingen |
dátum | 1860-01-01 |
időbeli vonatkozás | 1860 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 365 p. |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Miskolci Egyetem |
hozzáférési jogok | Ingyenesen letölthető |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Selmeci Műemlékkönyvtár |
leltári szám/regisztrációs szám | R 5.065 |