Die Nahrungs- und Genussmittelkunde, historisch, naturwissenschaftlich und hygieinisch begründet 1860

Specielle Nahrungs- und Genussmittelkunde 2. Bd.

szöveg

A feltöltött PDF tartalma:borítók,gerinc,címlap,bélyegzővel ellátott oldalak, tartalomjegyzék.

Cím(ek), nyelv
nyelv német
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy régi könyv
célközönség kutatók, szakemberek
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Reich, Eduard
kiadó Vandenhoek & Ruprecht
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Göttingen
térbeli vonatkozás Göttingen
dátum 1860-01-01
időbeli vonatkozás 1860
Jellemzők
hordozó papír
méret 315 p.
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Miskolci Egyetem
hozzáférési jogok Ingyenesen letölthető
Forrás, azonosítók
forrás Selmeci Műemlékkönyvtár
leltári szám/regisztrációs szám R 5.066