Korszerű élelmezés az óvodáskortól a kamaszkorig (részlet)
Második átdolgozott és bővített kiadás
szöveg
"Két okból is nagyon fontos és időszerű e könyv megjelenése. Az első ok: a gyermekkorban kell kialakítanunk és megalapoznunk a helyes táplálkozási szokásokat, amelyek felnőttkorban lassan és fokozatosan bővülnek és módosulnak. A másik fontos ok: az a megfigyelésünk, hogy az életszínvonal emelkedésével, a hazai élelmiszer-termelés választékának bővülésével nem fejlődik együtt a kisgyermekek étkeztetésének színvonala." Dr. Tarján Róbert
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | Szakácskönyvek |
tárgy | gyermekek |
tárgy | élelmezés |
tárgy | papír alapú könyv |
tartalomjegyzék | I. rész: Általános ismeretek teljes tartalomjegyzékII. rész: Az ételek összetétele és elkészítése |
célközönség | általános |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Csizmadia Árpád - Dr. Tömörkény Endréné, Dr. Argay István - Bajza Sándor - Dr. Tarján Róbert, Pár Gyula - Dr. Elkán György - Unger Károly |
kiadó | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Budapest |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Szendrő |
létrehozás dátuma | 1984-01-01 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 74,8 MB |
méret | 410 oldal |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Magánszemély |
hozzáférési jogok | Ingyenes hozzáférés |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
azonosító | ISBN 963 221 382 3 |
leltári szám/regisztrációs szám | 640 K72/22417 |