Korszerű élelmezés az óvodáskortól a kamaszkorig (részlet)

Második átdolgozott és bővített kiadás

szöveg

"Két okból is nagyon fontos és időszerű e könyv megjelenése. Az első ok: a gyermekkorban kell kialakítanunk és megalapoznunk a helyes táplálkozási szokásokat, amelyek felnőttkorban lassan és fokozatosan bővülnek és módosulnak. A másik fontos ok: az a megfigyelésünk, hogy az életszínvonal emelkedésével, a hazai élelmiszer-termelés választékának bővülésével nem fejlődik együtt a kisgyermekek étkeztetésének színvonala." Dr. Tarján Róbert

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Szakácskönyvek
tárgy gyermekek
tárgy élelmezés
tárgy papír alapú könyv
tartalomjegyzék
I. rész: Általános ismeretek
II. rész: Az ételek összetétele és elkészítése
teljes tartalomjegyzék
célközönség általános
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Csizmadia Árpád - Dr. Tömörkény Endréné, Dr. Argay István - Bajza Sándor - Dr. Tarján Róbert, Pár Gyula - Dr. Elkán György - Unger Károly
kiadó Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Szendrő
létrehozás dátuma 1984-01-01
Jellemzők
hordozó papír
méret 74,8 MB
méret 410 oldal
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
azonosító ISBN 963 221 382 3
leltári szám/regisztrációs szám 640 K72/22417