Gyógyító ételek szakácskönyve (részlet)
Húsok, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek és olajok jótékony hatásai
szöveg
A helyesen megválasztott étrendünkkel nemcsak életünk minőségét javíthatjuk, hanem különböző betegségek megelőzésében, gyógyításában is döntő szerepet játszhatnak elfogyasztott ételeink.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | papír alapú könyv |
tárgy | szakácskönyv |
tartalomjegyzék | Gyógyító ételek, fűszerek, növények teljes tartalomjegyzéknyers táplálkozás (FONTOS!) Könnyű ételek Cukorbetegeknek Gyomor- és bélpanaszokra Egészségmegőrző receptek keringési problémákra Lisztérzékenység ételei Májbetegeknek Székrekedés esetén Roborálás (HÍZLALÁS) Egyéb különlegességek Egyéb hasznos ételek Vegyes ételek A fűszerek Fűszerolajokról Gyógyító növények |
célközönség | általános |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Bártfai Laci bácsi |
kiadó | Vagabund Kiadó |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Kaposvár |
térbeli vonatkozás | Kaposvár |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Szendrő |
időbeli vonatkozás | 2010 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 66 MB |
méret | 194 oldal |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Magánszemély |
hozzáférési jogok | Ingyenes hozzáférés |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
azonosító | ISBN 978 963 290 032 2 |