Tartósítási eljárások

szöveg

Élelem téli tartósítása, tárolása. Savanyítás, aszalás, befőzés, füstölés. Tárolás sutban és pincében.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Tartósítási eljárások
célközönség kutatók, szakemberek
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Papp Erika
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Putnok, Magyarország
térbeli vonatkozás Bánréve, Magyarország
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Miskolc
időbeli vonatkozás 1979
Jellemzők
hordozó papír
formátum jpeg
Jogi információk
jogtulajdonos Herman Ottó Múzeum
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár
leltári szám/regisztrációs szám HOM_NA_3853