Karcsa népének táplálkozása

szöveg

Táplálkozás, ételek, alapanyagok, élelmiszerek előállítása, sütés, főzés, konyhatechnika, tüzelők, étkezési szokások.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Karcsa népének táplálkozása
célközönség kutatók, szakemberek
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Nagy Géza
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Karcsa, Magyarország
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Miskolc
időbeli vonatkozás 1984
Jellemzők
hordozó papír
formátum jpeg
Jogi információk
jogtulajdonos Herman Ottó Múzeum
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár
leltári szám/regisztrációs szám HOM_NA_4928