Táplálkozás
szöveg
Serényfalva táplálkozása, ételtípusok, alapanyagok, húsételek, tésztafélék, sütemények, kukorica, kenyérsütés, krumpli, hüvelyesek, ünnepi étel.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | Táplálkozás |
célközönség | kutatók, szakemberek |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Bődi Erzsébet |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
térbeli vonatkozás | Serényfalva, Magyarország |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Miskolc |
időbeli vonatkozás | 1980 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
formátum | jpeg |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Herman Ottó Múzeum |
hozzáférési jogok | Kutatási engedéllyel hozzáférhető |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár |
leltári szám/regisztrációs szám | HOM_NA_4140 |