Szakácsművészet

Magyarországi szakácsok havi folyóirata

szöveg
minősített tartalom

Magyarországi szakácsok havi szakfolyóirata cikkekkel és ételreceptekkel, neves szakácsoktól. Tészták, levesek, előételek, tojásételek és diétás konyha.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy gasztronómia
tárgy szakácsművészet
tárgy folyóirat
tárgy recept
tartalomjegyzék
VII. évfolyam 5. szám (1929. június)
teljes tartalomjegyzék
Személyek, testületek
közreműködő Czinhober Ferenc, Truxa Rezső
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Budapest
dátum 1929-06-01
időbeli vonatkozás 1929. június
Jellemzők
hordozó papír
méret 20 p.
méret 13 MB
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos MKVM
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás MKVM
leltári szám/regisztrációs szám Könyvtár, VIP folyóirat