Szakácsművészet
Magyarországi szakácsok havi folyóirata
szöveg
minősített tartalom
Magyarországi szakácsok havi szakfolyóirata cikkekkel és ételreceptekkel, neves szakácsoktól. Tészták, levesek, előételek, tojásételek és diétás konyha.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | gasztronómia |
tárgy | szakácsművészet |
tárgy | folyóirat |
tárgy | recept |
tartalomjegyzék | VII. évfolyam 5. szám (1929. június) teljes tartalomjegyzék |
Személyek, testületek | |
közreműködő | Czinhober Ferenc, Truxa Rezső |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Budapest |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Budapest |
dátum | 1929-06-01 |
időbeli vonatkozás | 1929. június |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 20 p. |
méret | 13 MB |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | MKVM |
hozzáférési jogok | Kutatási engedéllyel hozzáférhető |
Forrás, azonosítók | |
forrás | MKVM |
leltári szám/regisztrációs szám | Könyvtár, VIP folyóirat |