Katolikus Ösvény

1938. IV.évfolyam 16-21. szám

szöveg
minősített tartalom
Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy társadalmi hetilap
tartalomjegyzék
Katolikus Ösvény
1938. IV. Évfolyam
16. szám
Szikra Gyula: Húsvét záloga 1.; Alleluja-félfeketében 2.; Járdán József: Magdaai Mária 2.; A találékony ember 3.; A XXXIV, Nemzetközi eucharisztikus Kongresszus prograja 4., Húsvéti gondolatok 5.; Uj Szent-sír-oltárunk 6.; Hirek 6.; Színház 8.;
17. szám
Mit várunk az új sajtótőrvénytől 1.; A kettős szent év emlékére maradandó szociális alkotások létesítendők 1.; a zsolcai krisztusszallag 2.; Kikre terjed kis a város szegénygondozása 3.; Az élő prédikáció 4.; A Mansz munkája 5.; A szent István Jubileumi Év programja 6.; Hirek 7.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
18. szám
Nagy napok küszöbén 1.; oltár lett a Milléniumki emlékmű! 1.; Huszti Vilmos: Róma felé 2.; A zsidóság hatalmi törekvései a multban 3.; Megnyilik a leányliceum 5.; A gyermekek korai elsőáldozása 5.; Kerületi papi gyűlés 6.; Hirek 7.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
19. szám
Hová vezetnek a drágasái hullám gyökerei? 1.; Érsekfőpásztorunk az A.C. központi tanácsülésén 2.; Huszti Vilmos: Róma felé 2.; "Egybegyültünk, ó nagy Isten..." 3.; Krisztussal és Krisztusban imádkozik 4.; Keresztény sajtópropagandát! 5.; Jézus járt a betegek között Eucharisztikus triduum és körmenet a Kórházban 6.; Hirek 7.; Szinház 8.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
20. szám
EMSZÓ 1; Vádlottak padján a keresztény ifjúság 1; Nem így áll... 1; Bízzunk ifjúságunkban 2; Fontos tudnivalók a Kongresszusra utazóknak 3; A zsidókérdés lényege 3; Keresztény és nemzeti elvek 4; Kulturális megoldás 4; Gazdasági megoldás 4; Eucharisztia a kórházban 5; Százezres vendégség 5; Hírek 6; Irodalom 8; Nehéz orvosnak lenni Kínában 8; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
21. szám
Hódolattal köszöntjük a világ Urát 1; Eucharisztia az Ősegyházban 2; Járdán József: A nagyságos úr is elmegy...2; Kongresszusi tudnivalók 4; Hogyan ünnepeljük itthon az Eucharisztikus Kongresszust? 5; A "Magyar célért" állt ki vasárnap az EMSZO 6; Hírek 7; Felsővárosi Oltáregyesület kiállítása és díszközgyűlése 7;
teljes tartalomjegyzék
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Schober Tibor / felelős szerkesztő
kiadó Ludvig István könyvnyomdája
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Miskolc
létrehozás dátuma 1938-01-01
időbeli vonatkozás 1938
Jellemzők
hordozó papír
méret 48 p.
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár