Katolikus Ösvény

1938. IV. évfolyam 22-27. szám

szöveg
minősített tartalom
Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy társadalmi hetilap
tartalomjegyzék
Katolikus Ösvény
1938. IV. Évfolyam
22. szám
Mégis csak boldogság magyarnak lenni 1; Július első hetépt Szent István emlékének szenteli a város 1; A szociális gondolat 2; Irigyellek, Testvér 2; Dr. Mádai Lajos: Egyházművészeti kiállítás a miskolci Szent István Héten 4; Dr. Fekete Bertalan: Horthy Miklósné ételmegváltási nap: Június 2 4; Lakatos Elvira: Ballag már a vén diák 4; Hírek 5; Egy halk asszony 5; Járdán József: Áldott a templom 6; Színház 8; Lezárultak a kapuk 8; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
23. szám
Tiltakozunk! Ott leszünk 1; Miskolc eucharisztikus hete 2; Dr. Fekete Bertalan: Kérelem a háztulajdonosokhoz 2; A Kongresszusról 3; Csillagfényes éjszakák 3; Összefogunk, esküszünk 3; A lélek ünnepe 4; A népiség eszméje 5; A függöny 5; Hírek 7; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
24. szám
Az életbe indolókhoz 1; Hogyan viselkedjünk az úrnapi körmeneten 2; A műtét 2; A Stefánia jubiláris gyermeknapja 3; Egy vértanú a legméltóságosabb Oltáriszentségről 4; Kongrsszusról 5; Az első levél 5;A második levél 6; Dr. Fekete Bertalan: Kérelem a háztulajdonosokhoz 6; Hírek 7; Ünnepi lélekkel 7; Eucharisztia az Állami Menhelyen 8; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
25. szám
Kapuzárás 1; A Kongresszusról 1; Éljen a katholikus Ifjúsági Front 2; Miskolc régi népessége 3; Dr. Deák János pápai kamarás 4; Rétay Kálmán apátplébános aranymiséje 4; Kronberger Béla nyugalomba vonult 4; Dr. Fekete Bertalan: Kérelem a háztulajdonosokhoz 5; Magyar Messiások 5; Hírek 6; Egy hetvenéves határkőnél 6; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
26-27. szám
Szikra Gyula: Óh dicsőséges szent jobb kéz...1;Dr. Mádai Lajos: A Szent Jobb Miskolcon 2; Az országjáró Szent Jobb a magyar történelemben 3; Dr. Fekete Bertalan: Kérelem a háztulajdonosokhoz 4; Rétay Kálmán apátplébános aranymiséje 5; Díszközgyűlés a kultúrházban 5;A Miskolci Máv. Műhely Dal- és Önképzőkörének hatalmas sikere az országos dalosversenyen 6;Aranymisés főpapunk 7; A Szent Jobb miskolci útjának programja 7; Tagavatás a Miskolci Legényegyletben 8; Hírek 8; Járdán József: Rétay Kálmán apátplébános aranymiséje 10;
teljes tartalomjegyzék
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Schober Tibor / felelős szerkesztő
kiadó Ludvig István könyvnyomdája
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Miskolc
létrehozás dátuma 1938-01-01
időbeli vonatkozás 1938
Jellemzők
hordozó papír
méret 42 p.
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár