Táplálkozásélettan (részlet)

Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv

szöveg

Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy papír alapú könyv
tárgy oktatás
tárgy nevelés
tárgy szakkönyv
tartalomjegyzék
I. Bevezetés, II. A tápanyagok ismertetése, III. A tápanyagok felvétele és felszívódása, IV. A fontosabb élelmiszerek és azok tápértéke, V. A feldolgozás hatása a tápanyagokra, VI. Az ételek értékesítése, VII. Tápanyagszükséglet, VIII. A beteg szervezet táplálkozása, IX. Táplálkozási szokások, X. Élelmianyagaink tápanyagtartalma, Felhasznált irodalom
teljes tartalomjegyzék
célközönség általános
Személyek, testületek
kiadó Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Budapest
Jellemzők
hordozó papír
méret 5,9 MB
méret 243 oldal
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
azonosító ISBN 963 220 343 2