Táplálkozásélettan (részlet)
Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv
szöveg
Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | papír alapú könyv |
tárgy | oktatás |
tárgy | nevelés |
tárgy | szakkönyv |
tartalomjegyzék | I. Bevezetés, II. A tápanyagok ismertetése, III. A tápanyagok felvétele és felszívódása, IV. A fontosabb élelmiszerek és azok tápértéke, V. A feldolgozás hatása a tápanyagokra, VI. Az ételek értékesítése, VII. Tápanyagszükséglet, VIII. A beteg szervezet táplálkozása, IX. Táplálkozási szokások, X. Élelmianyagaink tápanyagtartalma, Felhasznált irodalom teljes tartalomjegyzék |
célközönség | általános |
Személyek, testületek | |
kiadó | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Budapest |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 5,9 MB |
méret | 243 oldal |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Magánszemély |
hozzáférési jogok | Ingyenes hozzáférés |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
azonosító | ISBN 963 220 343 2 |