Sütemények és édességek (részlet)

szöveg

"Tudja-e ön, hogy készül a szendvicstorta, a makron, a macskanyelv, a rizspogácsa, a gyors lángos, a málé, a Bonaparte-szelet, a Nelson-puding, a Kugler-torta, a törökméz, a csokoládészalámi és a sokféle mignon?"

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Cukrászat
tárgy Papír alapú könyv
tartalomjegyzék
Mit adjunk a teához
Zsírban sült tészták
Élesztős tészták
Rétesek
Leveles tészták
Omlós tészták és vegyes sütemények
Pudingok és felfújtak
Torták és mignonok
Tortamázak, töltelékek, tortadíszek, öntetek
Krémek és zselék
Fagylaltok, parfék, sarlottok
Csemegék
Cukorkák és csokoládébonbonok
Üdítők, italok, frissítők
Likőrök és borok
Kevert italok
teljes tartalomjegyzék
célközönség általános
Személyek, testületek
kiadó Black & White Kiadó
közreműködő Felelős vezető: Fehér Sándor
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Nyíregyháza
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Szendrő
létrehozás dátuma 1997-01-01
Jellemzők
hordozó papír
méret 79,1MB
méret 158.oldal
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Magánszemély
azonosító ISBN-963-9064-27-0