Vendéglátás I-II.
szöveg
minősített tartalom
A felszolgálás, tálalás, díszétkeztetés szakszerű lebonyolításának bemutatása, oktatás céljából.
Text of censorship: The introduction of professional organization of serving, presentation and banquet catering for educational purposes.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | felszolgálás |
tárgy | fogadás |
tárgy | díszvacsora |
tárgy | dohányzás |
tárgy | gasztronómia |
tárgy | rendezvényszervezés |
tárgy | cenzúraszöveg |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző |
Wechter Ernő, hang Fazekas Zsuzsanna, vágó Rusz Sándorné, gyártásvezető Tiefbrunner László, operatőr Mikecz Klára, dramaturg Szabó D. Pál, forgatókönyv Radevszki Teodor, rendező |
kiadó | Mafilm Népszerű-tudományos és Oktatófilm Stúdió |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Magyarország |
térbeli vonatkozás | Hotel Gellért |
térbeli vonatkozás | Grand Hotel Gellért Eszpresszó Cukrászda |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Budapest |
létrehozás dátuma | 1964-01-01 |
időbeli vonatkozás | 1964 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Ismeretlen |
hozzáférési jogok | Fizetős hozzáférés |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum |