Galyasag II.Gazdaságtörténet (részlet)
Tanulmányok
szöveg
Az ünnepi táplálkozás a Boldva völgyében Nyersanyag és technika, pépes ételeink típusai Kenderfeldolgozás A szőlő talajművelése Észak-Magyarországon Erdőirtás és irtványgazdálkodás a Bükk Borsodi régiójában Aszalás hagyományos módon és napkollektor segítségével
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | könyv |
Személyek, testületek | |
kiadó | Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Miskolc |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Perkupa |
dátum | 2014-09-15 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 97,6 MB |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | mgánszemély |