Galyasag II.Gazdaságtörténet (részlet)

Tanulmányok

szöveg

Az ünnepi táplálkozás a Boldva völgyében Nyersanyag és technika, pépes ételeink típusai Kenderfeldolgozás A szőlő talajművelése Észak-Magyarországon Erdőirtás és irtványgazdálkodás a Bükk Borsodi régiójában Aszalás hagyományos módon és napkollektor segítségével

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy könyv
Személyek, testületek
kiadó Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Miskolc
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Perkupa
dátum 2014-09-15
Jellemzők
hordozó papír
méret 97,6 MB
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos mgánszemély