Népi táplálkozás Kács községben. Táplálkozással kapcsolatos szokások

szöveg

Hétköznapi étrend, ünnepi étrend, kenyérsütés, gomolya, szilvalekvár, aszalás, káposztataposás, disznóölés, víz, bor, szüret.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Népi táplálkozás Kács községben. Táplálkozással kapcsolatos szokások
célközönség kutatók, szakemberek
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Stampel Mária
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Kács, Magyarország
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Miskolc
időbeli vonatkozás 1977
Jellemzők
hordozó papír
formátum jpeg
Jogi információk
jogtulajdonos Herman Ottó Múzeum
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár
leltári szám/regisztrációs szám HOM_NA_3388