Népi táplálkozás Bodroghalomban

szöveg

Heti étrend, napi étrend, ünnepi ételek. Burgonya és kukoricafogyasztás. Disznóölés, aszalás. A táplálkozás változásai.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Népi táplálkozás Bodroghalomban
célközönség kutatók, szakemberek
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Babják Erzsébet
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Bodroghalom, Magyarország
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Miskolc
időbeli vonatkozás 1971
Jellemzők
hordozó papír
formátum jpeg
Jogi információk
jogtulajdonos Herman Ottó Múzeum
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár
leltári szám/regisztrációs szám HOM_NA_2488