Népi táplálkozás Gesztelyen

szöveg

Ételek, italok, leves, főzelék, hús, tojásos ételek, tésztafélék, tartósítás, kenyérsütés.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy Népi táplálkozás Gesztelyen
célközönség kutatók, szakemberek
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Iván Judit, Béres Anikó, Ormay Gábor
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Gesztely, Magyarország
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Miskolc
időbeli vonatkozás 1983
Jellemzők
hordozó papír
formátum jpeg
Jogi információk
jogtulajdonos Herman Ottó Múzeum
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár
leltári szám/regisztrációs szám HOM_NA_4792