Disznóölés Perkupán
szöveg
Disznóölés munkamenete, szokásai, eszközei. Sertéshús, orja, oldalas, szalonna, sertéshús-ételek. Tartósítás, hurka, kolbász.
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | Disznóölés Perkupán |
célközönség | kutatók, szakemberek |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Falucskai Erika |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
térbeli vonatkozás | Perkupa, Magyarország |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Miskolc |
időbeli vonatkozás | 1972 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
formátum | jpeg |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Herman Ottó Múzeum |
hozzáférési jogok | Kutatási engedéllyel hozzáférhető |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár |
leltári szám/regisztrációs szám | HOM_NA_2632 |