A népi táplálkozás Poroszlón

szöveg

Gombafélék szedése és felhasználása, sóskafélék elkészítése, vadon termett gyümölcsök, gyökerek, teafélék, a tej és szerepe a táplálkozásban, stb.

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy A népi táplálkozás Poroszlón
célközönség kutatók, szakemberek
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Csomós Judit
Tér- és időbeli vonatkozás
térbeli vonatkozás Poroszló, Heves megye, Magyarország
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Miskolc
időbeli vonatkozás 1979
Jellemzők
hordozó papír
formátum jpeg
Jogi információk
jogtulajdonos Herman Ottó Múzeum
hozzáférési jogok Kutatási engedéllyel hozzáférhető
Forrás, azonosítók
forrás Herman Ottó Múzeum, Néprajzi Adattár
leltári szám/regisztrációs szám HOM_NA_3878