Üzemi szakácskönyv (részlet)
szöveg
Ez a "szakácskönyv a vendéglátás legszélesebb körét érinti, hiszen témája a munkahelyi étkeztetésen kívül kiválóan hasznosítható a társadalmi étkeztetés szinte valamennyi területén. A részletes és pontos, a mai követelményeknek megfelelően átdolgozott anyaghányadok, a már sokszor dicsért régi, valamint az új, ízletes ételek receptjei, elkészítésük módjainak szakszerű leírása joggal kelti fel minden szakember és érdeklődő figyelmét. Célja, hogy elősegítse a közétkeztetésben felmerülő minőségi igény kielégítését, és az új ízkombinációk bemutatásával segítséget nyújtson a szakembereknek."
Cím(ek), nyelv | |
---|---|
nyelv | magyar |
Tárgy, tartalom, célközönség | |
tárgy | papír alapú könyv |
tárgy | Vendéglátás |
tárgy | Étkeztetés |
tartalomjegyzék | Előszó teljes tartalomjegyzékBevezetés a nagyüzemi vendéglátásban Konyhatechnika Receptek 100 főre Receptek 10 főre Hasznos tanácsok |
célközönség | általános |
Személyek, testületek | |
létrehozó/szerző | Hufnágel Pár Surnovszky |
kiadó | Mezőgazdasági Kiadó |
Tér- és időbeli vonatkozás | |
kiadás/létrehozás helye | Budapest |
az eredeti tárgy földrajzi fekvése | Szendrő |
hivatalos kibocsátás | 1984-01-01 |
Jellemzők | |
hordozó | papír |
méret | 57 + 59,9 MB |
méret | 353 oldal |
formátum | |
Jogi információk | |
jogtulajdonos | Magánszemély |
hozzáférési jogok | Ingyenes hozzáférés |
Forrás, azonosítók | |
forrás | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
forrás | Oktatástörténeti Gyűjtemény |
azonosító | ISBN 963 231 688 6 |