Üzemi szakácskönyv (részlet)

szöveg

Ez a "szakácskönyv a vendéglátás legszélesebb körét érinti, hiszen témája a munkahelyi étkeztetésen kívül kiválóan hasznosítható a társadalmi étkeztetés szinte valamennyi területén. A részletes és pontos, a mai követelményeknek megfelelően átdolgozott anyaghányadok, a már sokszor dicsért régi, valamint az új, ízletes ételek receptjei, elkészítésük módjainak szakszerű leírása joggal kelti fel minden szakember és érdeklődő figyelmét. Célja, hogy elősegítse a közétkeztetésben felmerülő minőségi igény kielégítését, és az új ízkombinációk bemutatásával segítséget nyújtson a szakembereknek."

Cím(ek), nyelv
nyelv magyar
Tárgy, tartalom, célközönség
tárgy papír alapú könyv
tárgy Vendéglátás
tárgy Étkeztetés
tartalomjegyzék
Előszó
Bevezetés a nagyüzemi vendéglátásban
Konyhatechnika
Receptek 100 főre
Receptek 10 főre
Hasznos tanácsok
teljes tartalomjegyzék
célközönség általános
Személyek, testületek
létrehozó/szerző Hufnágel Pár Surnovszky
kiadó Mezőgazdasági Kiadó
Tér- és időbeli vonatkozás
kiadás/létrehozás helye Budapest
az eredeti tárgy földrajzi fekvése Szendrő
hivatalos kibocsátás 1984-01-01
Jellemzők
hordozó papír
méret 57 + 59,9 MB
méret 353 oldal
formátum pdf
Jogi információk
jogtulajdonos Magánszemély
hozzáférési jogok Ingyenes hozzáférés
Forrás, azonosítók
forrás Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
forrás Oktatástörténeti Gyűjtemény
azonosító ISBN 963 231 688 6